VESTI

Da je Ćuprija uvek imala " Tirketa i Mošu " znali smo oduvek, ali da je u su naše Ćupričanke " smrt za mrežu " uverili smo se juče i danas na opštinskom takmičenju osnovnih i srednjih škola u malom fudbalu, ili kako se danas to moderno kaže Futsalu :)

U nesvakidašnje zanimljivim, kvalitetenim i vrhunskim mečevima mogli smo da uživamo i najbolje ispratimo za neki dalji Montevideo...

Kao prvo moramo pohvaliti lepši i nežniji pol, koji je premijerno zauzeo učešće u ovom, do sada se mislilo, muškom sportu. Kod osnovnih škola najbolje su bile učenice 13. Oktobra koje su savladale vršnjakinje iz popularne " Đure " i tako izborile plasman u Rekovac na okružno takmičenje.

 

 

Kod momaka, bićemo surovi ako kažemo opet 13. Oktobar i profesor Zoran Đorđević 

Knor, koji istinski opravdava nagradu za najuspešnijeg sportskog podagoga u protekloj 2017.

 

 

Što se tiče straijih, tu je uvek bilo neizvesno, puno adrenalina i fanatično fantastične atmosfere.

Međutim, mora da usledi još jedno " ali " i još jedno " opet " i to ne od strane nikog drugog do Zorana Đorđevića, popularnog " Knora " koji sada u sadejstvu sa proslavljenim i nadaleko poznatim magom školskog sporta prof. Darko Nikodijevićem, predvodio " Medicinare " u obe konkurencije do trona ćuprijskog futsala. 

Da ne zaboravimo druge, učešće na održanim takmičenjima uzele su sve osnovne i srednje škole sa teritorije naše opštine.

 

 

 

 

 

 

Dok Vam slikovito prikazujemo najzanimljivije kadrove, do novog javljanja PORTSKI POZDRAV

 

 

 

Kontakt informacije

Adresa: Bulevar Vojska Jugoslavije 1, Ćuprija, 35230

Tel: 060 6000 470, 062 276 825

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

PIB: 108546221; Matični broj: 28804059