VESTI

 

Sumirajući utiske u 2017. prvi put smo organizovali izbor za najbolje sportiste u ovoj godini.

Pokušali smo da priznanjima nagradimo najbolje, a da ujedno damo podstrek svima ostalima da u sledećoj godini budu još bolji, uspešniji i da sa većim trudom i angažovanjem postignu još bolje rezultate i da nadmaše sami sebe.

Smatramo da je ovo mali korak za čovečanstvo, ali izuzetno veliki za ćuprijski sport i naše sportiste. 

U konkurenciji su bili sportisti koji nastupaju u klubovima sa teritorije opštine Ćuprije, ali smo takođe nagradili i one koji predstavljaju naš grad u " belom svetu " i koji nastupaju za najbolje klubove u čitavoj Srbiji.

 

 

U itekako jakoj konkurenciji, smatramo da su priznanja najboljih poneli zasluženo, za najbolju ekipu u 2017. ženska ekipa šah kluba Radnički iz Ćuprije koje su članice Prve lige Srbije, a kao najbolji sportista proglašena je mlada uzdanica srpske atletike, mališan iz redova OAK Morave iz Ćuprije, naš Aleksa Milanović pred kojim su zasigurno najuspešnije godine i puno ovakvih priznanja.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaketama za izuzetan doprinos, razvoj i unapredjenje sporta u opštini Ćuprija nagradjeni su osvajači medalja sa republičkih školskih takmičenja kojih je ove godine bilo četvorica, i to učenici O.Š. 13. Oktobra iz Ćuprije Ognjen Mandić ( atletika ) i Matija Djorđević ( plivanje ), učenik Tehničke škole u Ćupriji Djordje ( Djole Munja :) ) Miladinović ( atletika ) i pogodićete naravno Aleksa Milanović ( atletika ). :)

 

Takođe su priznanje dobili i ŽOK Ravno iz Ćuprije kao najperspektivnija ekipa, Nikola Strugarević stonoteniser i reprezentativac Srbije u stonom tenisu, za afirmaciju Ćuprije i najboljeg ćuprijskog sportistu u " belom svetu ", nastavnica srpskog jezika O.Š. Đura Jakšić iz Ćuprije Marija Mijajlović Jovanović za realizovan projekat " Djak reporter ", prof. medicinske škole Darko Nikodijević i nastavnik O.Š. 13. oktobar iz Ćuprije Zoran Djordjević kao najbolji sportski radnici i pedagozi, RTV Pomoravlje na korektnom, pravovremenom i objektivnom izveštavanju i naravno opština Ćuprija bez čije podrške ne bi funkcionisalo na način koji je podoban da se sve ovo realizuje i sprovede u delo. 

 

 

Ceo sadržaj je upotpunjen i mini koktelom, kojim smo pokušali da se zahvalimo svima na prisustvu i na taj način i završili ovu svečanost :)

Na kraju nam ne preostaje ništa drugo nego da poželimo svim Ćupričanima srećnu sportsku 2018. i puno uspeha na sportskom planu. Vidimo se sledeće godine :)

 

 

Kontakt informacije

Adresa: Bulevar Vojska Jugoslavije 1, Ćuprija, 35230

Tel: 060 6000 470, 062 276 825

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

PIB: 108546221; Matični broj: 28804059