VESTI

 

Baš na svetski dan žena 08.03. 2018. zaboravilo se na tu nežniju stranu lepšeg pola i pucalo se u velikom stilu:)

Da je Ćuprija bila, jeste i biće rasadnik talenata u ovom trofejnom sportu, pokazalo je i opštinsko takmičenje osnovnih i srednjih škola u streljaštvu.

U krajnje zanimljivom, neizvesnom i za koji krug uzbudljivom nadmetanju, najbolji su bili učenici o.š. 13.oktobar iz Ćuprije u obe konkurencije.

 

 

U pojedinačnoj konkurenciji, najbolji su bili pioniri Helena Poštić i Aleksandar Nikolić, koji su branili čast o.š. Đura Jakšić i sprečili dominaciju popularnih " Oktobarovca " :)

 

 

Kod starijih kolega iz srednjih škola, najbolje su bile učenice srednje medicinske škole, koje sada već tradicionalno sa pravom zauzimaju epitet najboljih :)

 

 

Što se srednjoškolskih takmičara pojedinačno tiče, u ženskoj konkurenciji pojedinačno je bila najbolja učenica Gimnazije Milica Vračarević, dok je u muškoj popularni " Tehničar " Aleksandar Milošević upucao sebi prolaz do vrha :)

 

 

  

 

Ovim putem bismo se zahvalili na svestranoj pomoći ćuprijskim gradskim streljačkim klubovima, te bismo poželelei puno sreća našim takmičarima koji će braniti boje Ćuprije na okružnom takmičenju u Jagodini, koje će se održati u 4. nedelji marta :)

 

Do skorog viđanja, SPORTSKI POZDRAV :)

 

 

Kontakt informacije

Adresa: Bulevar Vojska Jugoslavije 1, Ćuprija, 35230

Tel: 060 6000 470, 062 276 825

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

PIB: 108546221; Matični broj: 28804059