АНАСТАСИЈА НАЈБОЉА У ЋУПРИЈИ

У Ћуприји је дана 23. и 24. септембра 2023. године одржано такмичење Тениског савеза Србије из серије Србија гран при у конкуренцији дечака и девојчица старости до 14 година.

У конкуренцији девојчица убедљиво је тријумфовала такмичарка ТК Славија МАРЈАНОВИЋ АНАСТАСИЈА (12) из Параћина, која је у четири одиграна меча изгубила само седам гемова.

У конкуренцији дечака најбољи је био ПОПОВИЋ ВЛАДИМИР, такмичар Тениског клуба Хајдук из Куле. Најнеизвеснији меч Владимир је одиграо против такмичара ТК Славија Спасојевић Михајла из Ћуприје, где је трећи сет добио у меч тај-брејку резултатом 11-9.

Поред Анастасије награђени су и такмичари ТК Славија Јовановић Мартин, Спасојевић Михајло и Стојковић Тадија за 2. место, као и Бањац Душан за 3. место код дечака. Код девојчица награђене су Крстић Наталија и Радовановић Тара за 2. и 3. место, као и Здравковић Јована за утешно 3. место.

На овом такмичењу своју прву награду освојио је такмичар ТК Славија Стојковић Тадија, а своје прве наступе на званичном такмичењу имали су такмичари овог клуба Евгенијевић Лав и Радовановић Михајло.