ЗАВРШЕНО ОП ЋУПРИЈЕ У ТЕНИСУ

Завршено је такмичење 1. категорије Тениског савеза Србије – ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО ЋУПРИЈЕ за дечаке до 14 година.

Најуспешнији је био Павле Стојиљковић из Лесковца, такмичар који је 2. у Србији на ранг листи до 14 година и 1. носилац на првенству. Павле је у финалу савладао Андрију Саџаковића из Београда, 3. носиоца на првенству и 4. на ранг листи Србије резултатом 75 20 ret.

На такмичењу је учествовало 29 учесника укупно, од којих шест такмичара Тениског клуба Славија из Ћуприје. Од такмичара овог клуба најуспешнији је био Душан Бањац из Ћићевца који се пласирао у четвртфинале, а одличну игру имали су и Михајло Спасојевић из Ћуприје и Милутин Марић из Крушевца који су играли осмину финала.

„Веома је важно то што у клубу имамо прилике да угостимо најбоље такмичаре Србије, и приуштимо нашим такмичарима да у домаћем амбијенту могу да се такмиче са њима. Поред доброг наступа наших играча, посебно смо поносни на похвале од стране родитеља и учесника које смо добили за организацију. Коментари многих родитеља да смо имали најбољу организацију зимског турнира 1. категорије у Србији даје нам посебан мотив да наставимо даље са максималним залагањем у ономе што радимо“ каже Илија Пауновић, главни тренер ТК Славија.

Такмичење је одржано од 23. до 25. марта на три терена на две локације. Једна локација је Славија где се играло у балону на два терена, а друга локација је Релакс где се играло у хали. „Клуб је обезбедио одржавање терена после сваког меча, као и могућност праћења уживо свих терена преко телефона чиме се издвојио у односу на друге“ каже Пауновић.

Ово такмичење је прво зимско такмичење које је организовао Тениски клуб Славија, и тиме се сврстао међу најуспешније клубове у Србији и по том питању.

У Ћуприји, 27.3.2024.