ИВА ПОНОВО НАЈБОЉА

У Ћуприји је одржан турнир 1. категорије Тениског савеза Србије у конкуренцији дечака и девојчица до 14 година старости.

У конкуренцији девојчица тријумфовала је такмичарка Тениског клуба Славија из Ћуприје Ива Колев, која је у финалу савладала такмичарку Тениског клуба Професионал из Краљева Тару Марковић резултатом 60 63. Полуфиналисткиње биле су Даница Марјановић из Тениског клуба Таж из Ниша, и Јана Прица из ТК Елите из Новог Сада.

Код дечака најуспешнији је био такмичар Тениског клуба Премијум из Београда Петар Травица, који је у финалу славио резултатом 61 61 против такмичара Тениског клуба Меч Поинт из Београда Јована Панића. Полуфиналисти су били Владимир Поповић из ТК Хајдук из Куле, и Петар Јуришић из ТК Агримес из Београда.

„Поносни смо на наше такмичаре који су били веома добри, нарочито Ива која је веома доминантно одиграла цео турнир и до финала дозволила противницама да узму само три гема. Посебно смо поносни на чињеницу да су оба прва носиоца – и код дечака и код девојчица наши такмичари, и тиме ретко ко може да се похвали у Србији“ каже Илија Пауновић, директор турнира и главни тренер Тениског клуба Славија.

Пауновић је додао да је овај клуб добио велики број честитки како родитеља, тако и званичника Тениског савеза Србије за организацију турнира и за квалитет и бројност такмичара.

Турнир је одржан у периоду од 20. до 22. априла 2024. године на тениским теренима Славија у Ћуприји, а у организацији Тениског клуба Славија.

У Ћуприји, 27.4.2024.

У Ћуприји, 27.4.2024.