ОП ЋУПРИЈЕ – до 16 година

У суботу и недељу, 15. и 16. јуна 2024. одржано је такмичење Тениског савеза Србије 3. категорије под називом „ОП Ћуприје“ у конкуренцији девојчица и дечака до 16 година старости.

У конкуренцији девојака 1. место заузела је Тара Марковић из ТК Професионал из Краљева, док су 2. место заузеле Анастасија Марјановић ТК Славија из Ћуприје, Дејковић Ана ТК Славија, Милица Перишић ТК Професионал и Николина Томсон ТК Шумице из Лесковца.

У конкуренцији дечака 1. место заузео је Владимир Петровић из ТК Таж из Ниша, док су 2. место заузели такмичари Михајло Спасојевић из ТК Славија, Матија Стојановић ТК Таж, Лука Пантелић ТК Крушевац и Богдан Милићевић ТК Професионал.

Најбоља такмичарка ТК Славија из Ћуприје Ива Колев повукла се са такмичења због припрема са јуниорском репрезентацијом Србије.

„Још једно сјајно такмичење је завршено. Поново смо имали један од најмасовнијих турнира у Србији ове категорије. Добили смо велики број похвала за организацију такмичења, квалитет терена и целог комплекса уопште. Све ово је могуће захваљујући преданости и великом раду свих чланова нашег клуба, као и захваљујући сјајној сарадњи са Спортским центром „Ада“ и Општином Ћуприја“ каже Илија Пауновић, организатор такмичења и главни тренер ТК Славија.

Пауновић је честитао свим освајачима награда, као и свим такмичарима Славије који су иначе били најбројнији на такмичењу.

У Ћуприји, јуна 2024.