ТАКМИЧАРИ СЛАВИЈЕ ДОКАЗАЛИ СУ СЕ И У ЋУПРИЈИ

У Ћуприји на тениским теренима Славија у Ћуприји одржан је турнир из серије СРБИЈА ГРАН ПРИ у конкуренцији девојчица и дечака до 12 година.

Такмичари Тениског клуба Славија из Ћуприје били су успешни и на овом такмичењу, освојивши неколико награда.

У конкуренцији девојчица такмичарке ТК Славија освојиле су следеће награде: Марјановић Анастасија из Параћина 1. место, Дејковић Ана из Ћуприје 2. место и Миленковић Ива и Станковић Николина из Ћуприје 3. место.

Такмичење дечака подељено је на два турнира због великог броја учесника. Такмичари ТК Славија остварили су резултате: Марић Милутин из Крушевца 2. место на турниру А, док је Станимировић Вукан из Јагодине освојио 3. место на турниру Б.

„Тениски савез Србије подељен је у четири региона. У региону Источна Србија ово је највеће такмичење одржано у овој години, и драго ми је што је Тениски клуб Славија заузео 1. место у региону по квалитету и масовности у организацији такмичења. Наших такмичара има све више, све су бољи, и напредак се види из дана у дан. Честитам и такмичарима и тренерима на резултатима и залагању“ каже Илија Пауновић, координатор Тениског савеза Србије за развој тениса у Источној Србији и главни тренер ТК Славија.

Такмичење је одржано 14. и 15. октобра 2023. године у организацији Тениског клуба Славија из Ћуприје.