БЛИСТАВА НЕДЕЉА ЗА ТК СЛАВИЈА

Такмичари Тениског клуба Славија из Ћуприје остварили су сјајне резултате на свим такмичењима на којима су учествовали.

На такмичењу у Горњем Милановцу у конкуренцији дечака до 16 година, прво место заузео је такмичар ТК Славија Милош Милић из Деспотовца у пратњи тренера Илије Пауновића. Друго место заузео је такође такмичар ТК Славија Вељко Ђорђевић из Ћуприје.

На такмичењу у Крагујевду у конкуренцији дечака до 14 година прво место заузео је такмичар ТК Славија Михајло Спасојевић из Ћуприје, у пратњи тренера Саше Станчева. Друго место заузели су такмичари ТК Славија Мартин Јовановић из Ћићевца и Милутин Марић из Крушевца.

На такмичењу у Нишу у конкуренцији до 10 година на наранџастом нивоу најуспешнији је био такмичар ТК Славија Илија Миленковић из Ћуприје.

На такмичењу Тенис Европе у Скопљу у Северној Македонији 3. место заузела је такмичарка ТК Славија Ива Колев из Ћуприје.

„Задовољан сам свим резултатима које су наши такмичари постигли на такмичењима у земљи и иностранству. Славија је један од најмасовнијих клубова у земљи, а резултати такмичара показују да је и један од најбољих. Стручан и велики рад свих у клубу доводи до сталних и честих успеха у спорту који највише волимо“ каже Илија Пауновић, главни тренер ТК Славија.